Gietvloer voor in jouw keuken 

De keuken is voor veel mensen een van de belangrijkste plekken in huis, waar we koken, eten en samenzijn. Bij het uitzoeken van een vloerbedekking voor deze ruimte is het dan ook de kunst om een balans te vinden tussen het praktische belang en de esthetiek. Gietvloeren hebben zich in de loop der jaren bewezen als een populaire keuze voor keukens, en het is geen wonder waarom. Deze naadloze vloeroplossingen combineren functionaliteit met een eigentijdse uitstraling, waardoor gietvloeren een ideale aanvulling zijn op elke keuken.

Wat is een gietvloer

Een betonlook gietvloer, ook bekend als een pu gietvloer, is een eigentijdse en naadloze vloeroplossing die steeds meer populariteit wint in moderne interieurs, waaronder de keuken. Deze vloer wordt aangebracht door het gieten van verschillende lagen vloeibaar materiaal, wat vervolgens uithardt op de onderlaag en  resulteert in een strak en modern uiterlijk. In de gietvloer in de keuken voegt niet alleen stijl toe, maar ook een gevoel van hygiëne en ruimtelijkheid.

VOORBEELDEN GIETVLOEREN

Voordelen van een gietvloer in de keuken

 • Duurzaamheid

  Betonlook gietvloeren zijn erg duurzaam en bestand tegen slijtage. Ze kunnen tegen een stootje, zelfs in een omgeving waar regelmatig met zware keukenapparatuur wordt gewerkt en veel gelopen wordt.

 • Onderhoudsvriendelijk

  De naadloze structuur van een pu gietvloer maakt het eenvoudig te reinigen, ideaal voor een ruimte waarin gekookt en geleefd wordt. Gemorste vloeistoffen, stof en vuil kunnen moeiteloos worden verwijderd.

 • Stijlvol design:

  Gietvloeren bieden een moderne, strakke uitstraling die naadloos aansluit bij diverse keukenstijlen. Unique Floorstyling biedt een breed scala aan kleuren en afwerkingen, waardoor je de gietvloer in je keuken kunt personaliseren naar jouw smaak.

 • Comfort

  In tegenstelling tot veel traditionele vloerbedekkingen voelt een gietvloer warm aan, waardoor het niet alleen esthetisch aantrekkelijk is maar ook comfortabel om op te lopen, zelfs op blote voeten.

Waarom kiezen voor Unique Floorstyling?

Unique Floorstyling is een gespecialiseerde partij in het aanbrengen van gietvloeren. Wij zijn dé expert voor gietvloeren in Brabant, en leggen regelmatig gietvloeren aan in steden zoals Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Of je nu binnen of buiten Brabant woont, Unique Floorstyling is de juiste keuze voor jouw gietvloer voor in de keuken

Onze vakmensen streven ernaar om jouw persoonlijke smaak en de specifieke behoeften van jouw keuken te vertalen naar een gietvloer die perfect past bij de ruimte. Of je nu een specifiek idee in gedachten hebt, behoefte hebt aan op maat gemaakte oplossingen, of gewoon advies zoekt, bij Unique Floorstyling begeleiden we je met plezier door elke stap van het proces.

Een betonlook gietvloer is voor ons meer dan alleen een praktisch oppervlak; het is een manier om jouw keuken een tijdloze en stijlvolle uitstraling te geven. Ontdek de unieke mix van elegantie en bruikbaarheid die een gietvloer voor jouw keuken kan bieden. En als een gietvloer niet jouw voorkeur heeft, maar je wel dezelfde uitstraling wilt behouden, overweeg dan zeker ons alternatief: een prachtige Leef-Beton vloer. Vertrouw op Unique Floorstyling als jouw partner in floorstyling, waar kwaliteit en aandacht voor detail samenkomen.

Contact met dé gietvloer specialist van Brabant?

Unique Floorstyling
06 23459790
info@uniquefloorstyling.nl

Broekstraat 6A
5688 JW
Oirschot