Leef-Beton

Leef-Beton is een waterdicht cementgebonden product en wordt ook wel eens Beton-Ciré of Woonbeton genoemd. Je kunt het zowel op vloeren als op wanden aan laten brengen. Daarnaast wordt Leef-Beton niet met water aangelengd, maar met een speciale hars. Dit maakt het betonlook product extra sterk en flexibel. Een andere belangrijke eigenschap is dat Beton-Ciré door de afwerking op vrijwel alle ondergronden kan worden toegepast.

Bovendien ziet Leef-Beton er niet alleen prachtig uit, maar is het nog eens erg praktisch ook. Woonbeton wanden en vloeren zijn namelijk gemakkelijk schoon te maken én te houden. Het product heeft immers geen naden die vochtig blijven of waar viezigheid tussen kan gaan zitten. Op die manier profiteer je met Leef-Beton zelfs met weinig onderhoud van een lange levensduur.

VOORBEELDEN LEEF-BETON

 • Tijdloos

  De betonlook uitstraling is met vrijwel alle stijlen te combineren

 • Naadloos

  Leef-Beton vloeren worden altijd aan één stuk gelegd

 • Hygiënisch

  Leef-Beton heeft geen voegen waar vuil ophoopt

 • Behaaglijk

  Neemt snel de omgevingstemperatuur aan en is ideaal met vloerverwarming

Beton-Ciré en onderhoud

Qua onderhoud kent Beton-Ciré diverse mogelijkheden. Vanwege de speciale laklaag is normaal licht onderhoud geen enkel probleem. Denk daarbij aan stofzuigen met zachte borstel en rubberen wieltjes, dweilen en swifferen. Het is wel aan te raden om vilt aan te brengen onder tafel- en stoelpoten. Dit om krassen op je Leef-Beton vloer te voorkomen.

Eigenschappen van Woonbeton

Woonbeton heeft een unieke uitstraling en is onder andere oplosmiddelvrij, naadloos, slijtvast, anti-allergisch én onderhoudsvriendelijk. De dikte bedraagt 2 – 3 mm en bovendien is Leef-Beton beschikbaar in maar liefst 16 verschillende kleuren.

Doorlooptijd Leef-Beton

 • 3 of 4 werkdagen
 • na 24 uur beloopbaar
 • na 48 uur chemisch belastbaar

Meer informatie of benieuwd naar Leef-Beton prijs?

LEEF-BETON: STOER EN WARM

Betonlook vloeren en wanden zijn helemaal in. Deze look is niet alleen stoer, maar brengt bovendien een unieke en warme sfeer in huis. Ben jij een groot liefhebber van die hippe betonlook? Dan kun je Leef-Beton op je vloeren of wanden aan laten brengen. Door de diverse applicatietechnieken is geen enkele Beton-Ciré toepassing hetzelfde. Zo kun je kiezen voor een strakke betonlook, maar behoort een wolkerige of oneffen uitstraling ook tot de mogelijkheden.

Leef-Beton is erg gemakkelijk te onderhouden. Zelfs als je Woonbeton vloeren of wanden nooit grondig schoonmaakt, zien ze er jarenlang prachtig uit. Omdat het product waterdicht is, is Leef-Beton ten slotte ook geschikt voor in de keuken of badkamer.

LEEF-BETON OP DE VLOER

Leef-Beton ziet er op je vloer niet alleen prachtig uit, maar het voelt ook nog eens erg prettig aan je voeten. Dit komt doordat Beton-Ciré gemengd wordt met een speciale hars, wat het cementproduct erg flexibel maakt. Ondanks dat een Leef-Beton vloer zeer hard is, voelt het hierdoor wel prettig aan als je eroverheen loopt.

Ten slotte kun je geheel zelf kiezen hoe jouw Leef-Beton vloer eruit moet komen te zien. Zo kun je je keuze laten vallen op een strakke betonlook vloer, maar kun je de vloer bijvoorbeeld ook een wolkerige structuur geven. Dankzij de verschillende applicatietechnieken van Woonbeton is namelijk vrijwel alles mogelijk!

Unique Floorstyling
06 23459790
info@uniquefloorstyling.nl

Broekstraat 6A
5688 JW
Oirschot