Woning in Aalsmeer omgetoverd met woonbeton vloeren

Woonbeton vloer Aalsmeer overzicht
Omdat woonbeton is terug te vinden in landelijke boerderijen als moderne lofts, is het niet meer weg te denken. Met woonbeton vloeren tover je jouw stulpje om tot een knus en gezellig plekje dat tegelijk een stoere en industriële sfeer uitstraalt. Dat is het resultaat van een woonbeton vloer, ook wel Leef-Beton genoemd. Een beton look op je vloer is een perfecte basis en zorgt ervoor dat je alle kanten op kan als het gaat om leuke interieur accessoire. Wil je een bepaalde groen- of grijs tint terugzien in de vloer, dan kan dat ook! Unique Floorstyling verzorgt woonbeton in 16 verschillende kleuren. Zo kies je zelf voor een warme of een wat koelere uitstraling met een tijdloos karakter.

Woonbeton in de gehele woning voor een rustige uitstraling

Woonbeton vloer Aalsmeer detailOp de foto’s zie je een project van een woning in Aalsmeer. De woonbeton vloer is terug te vinden in de keuken en woonkamer tot aan de slaapkamer en badkamer. Door de woonbeton vloer volledig door te voeren in de gehele woning straalt het rust en elegantie uit. Zeker in de keuken is woonbeton een win! De vloeren zijn namelijk naadloos en worden aan één stuk gelegd. Hierdoor kan er geen vuil in de voegen blijven zitten en is woonbeton super hygiënisch. Doordat woonbeton vloeren waterdicht zijn, is de vloer ook geschikt in de badkamer!

Niet iedere woonbeton vloer is hetzelfde

Naast de keus in kleur, kun je ook nog beslissen over de applicatietechniek. Bij het kiezen voor een betonlook heb je wellicht het gevoel alsof je woning al een stuk rustiger wordt. Door een bepaalde applicatietechniek te kiezen, behoort een oneffen of wolkerige uitstraling ook tot de mogelijkheden!

Woonbeton vloer Aalsmeer detail schaduwNeem contact op met Unique Floorstyling

Meer informatie over de mogelijkheden en producteigenschappen vind je op de Leef-Beton-pagina. Heb je specifieke vragen, ben je op zoek naar interieur tips of wil jij na het zien van de foto’s ook direct een woonbeton vloer in Aalsmeer laten plaatsen? Neem contact op!