Leef-Beton

Leef-Beton is een waterdicht cementproduct. Je kunt dit product op je vloer aan laten brengen, maar ook op een of meerdere wanden. Leef-Beton wordt niet met water aangelegd, maar met speciale hars. Door het beton met hars aan te maken, is het cementproduct extra stevig, sterk en flexibel.

Leef-Beton ziet er niet alleen prachtig uit, maar is bovendien erg praktisch. Zo zijn wanden en vloeren van Leef-Beton erg gemakkelijk schoon te maken. Dit komt omdat dit cementproduct geen naden heeft, waar viezigheden tussen kunnen zitten. Leef-Beton heeft zelfs met weinig onderhoud een lange levensduur.

VOORBEELD LEEFBETON

 • Tijdloos

  Door betonvloer uitstraling zijn vrijwel alle stijlen te combineren

 • Naadloos

  Aan één stuk gelegd

 • Hygiënisch

  Geen naden of voegen waar vuil ophoopt

 • Behaaglijk

  Neemt snel de omgeving temperatuur aan en ideaal met vloerverwarming

Onderhoud :

Normaal licht onderhoud zoals stofzuigen met zachte borstel met rubber wieltjes,dweilen en swifferen, onder stoelen of tafels vilt om te schuiven,dit om krassen te voorkomen.

Eigenschappen:

Uniek, oplosmiddelvrij, naadloos, anti allergie en slijtvast.

Dikte :

2-3 mm

Kleuren :

Ral en /of Ncs kleuren
Gietvloer is in uni kleur als betonlook (twee kleuren gemengd met een vlam effect erin ) verkrijgbaar.

Aantal werkdagen :

3 of 4 werkdagen ,na 24 uur beloopbaar en naar 48 uur chemisch belastbaar.

Vraag meer informatie aan of bel 06 23459790

Leef-Beton

Beton is helemaal in. De betonlook is niet alleen stoer, maar brengt bovendien een unieke en warme sfeer in huis. Ben jij een groot liefhebber van de betonlook? Dan kun je Leef-Beton op een of meerdere wanden aan laten brengen. Door het toepassen van diverse applicatietechnieken is geen enkele Leef-Beton wand hetzelfde. Je kunt jouw wand bijvoorbeeld een strakke betonlook geven, maar je kunt de wand ook een wolkerige of oneffen uitstraling geven met Leef-Beton.

Leef-Beton is erg gemakkelijk te onderhouden. Zelfs als je Leef-Beton wanden nooit schoonmaakt, zien de wanden er jarenlang prachtig uit. Ook zijn de wanden waterdicht. Dit maakt Leef-Beton ook geschikt voor in de keuken of in de badkamer.

Leef-Beton op de vloer

Je kunt Leef-Beton ook op de vloer aan laten brengen. Deze vloerdecoratie ziet er niet alleen prachtig uit, maar voelt bovendien erg prettig aan de voeten. Dit komt omdat Leef-Beton aangelegd wordt met een speciale hars, die het cementproduct erg flexibel maakt. Een Leef-Beton vloer is hard, maar voelt wel prettig aan als je er overheen loopt.

Je kunt zelf kiezen hoe jouw Leef-Beton vloer eruit moet zien. Zo kun je een strakke betonlook vloer laten plaatsen, maar kun je jouw betonnen vloer ook een wolkerige structuur geven. Door de diverse applicatietechnieken van Leef-Beton is vrijwel alles mogelijk.

Unique Floorstyling
06 23459790
info@uniquefloorstyling.nl

Broekstraat 6A
5688 JW
Oirschot