Gietvloeren

Een gietvloer is een afwerklaag die wordt aangebracht door een stof te gieten welke vervolgens uithardt op de onderlaag. Dit resulteert in een naadloze vloerafwerking, zowel in je woonkamer of keuken als in de slaapkamer. Je kunt kiezen uit de mooiste en warmste kleuren, wat zorgt voor een unieke en prachtige gietvloer. Een vloer die perfect af te stemmen is op je meubels en accessoires!

Slijtvastheid, veiligheid en comfort zijn de uitgangspunten voor een gietvloer. Dit maakt gietvloeren erg praktisch. Door de afwerking kan een gietvloer dan ook op vrijwel alle ondergronden toegepast worden. Of dat nu thuis is, of in een bedrijfspand of winkel, nergens zal een gietvloer misstaan. Gietvloeren nemen niet direct de omgevingswarmte aan, waardoor ze niet koud aanvoelen. Een gietvloer met vloerverwarming is natuurlijk perfect, maar ook zonder biedt deze dus veel comfort.

Unique Floorstyling is expert in het aanbrengen van een gietvloer door heel Nederland. We zijn gevestigd in Oirschot en zijn daarmee hét adres voor gietvloeren in Brabant. Zo leggen wij regelmatig een gietvloer aan rondom grote steden als Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Ook voor een gietvloer buiten Brabant is Unique Floorstyling de juiste partij. Liever geen gietvloer, maar wel diezelfde look? Bekijk dan zeker eens het alternatief en laat een prachtige Leef-Beton vloer aanleggen.

VOORBEELDEN GIETVLOEREN

 • Uniek

  Er zijn allerlei verschillende kleuren mogelijk, dus voor ieder wat wils

 • Naadloos

  Door de naadloze afwerking is een gietvloer makkelijk te onderhouden

 • Hygiënisch

  Een gietvloer heeft geen naden of voegen waar vuil zich kan ophopen

 • Behaaglijk

  Neemt snel de omgevingstemperatuur aan en is ideaal in combinatie met vloerverwarming

Gietvloeren en onderhoud

Gietvloeren zijn erg makkelijk in onderhoud. Normaal licht onderhoud is dan ook geen enkel probleem. Denk hierbij aan stofzuigen met een zachte borstel en rubber wieltjes, dweilen en swifferen. Een tip om krassen op de gietvloer te voorkomen, is door onder stoelen of tafels vilt te bevestigen.

Eigenschappen van een gietvloer

Een gietvloer is onder andere uniek, oplosmiddelvrij, naadloos, anti-allergisch én slijtvast. De dikte bedraagt 2 – 3 mm en er zijn diverse kleuren verkrijgbaar. Niet alleen in RAL-kleuren en/of NCS-kleuren is er al enorm veel keuze, maar daarnaast behoort ook een uni-kleur als betonlook tot de mogelijkheden. Hierbij worden twee kleuren gemengd met een vlameffect erin, zodat je kunt rekenen op een uniek eindresultaat.

Doorlooptijd

 • 3 of 4 werkdagen
 • na 24 uur beloopbaar
 • na 48 uur chemisch belastbaar

Contact met dé gietvloer specialist van Brabant?

Unique Floorstyling
06 23459790
info@uniquefloorstyling.nl

Broekstraat 6A
5688 JW
Oirschot