Beton Ciré vloer voor jouw badkamer

Een Beton Ciré vloer in de badkamer: een eigentijdse keuze die praktische duurzaamheid combineert met subtiele stijl. Deze moderne en veelzijdige vloeroplossing voegt meer toe dan slechts functionaliteit; het geeft je badkamer een tijdloze uitstraling met een vleugje comfort. Of je nu gaat voor een strakke, industriële look of juist warmte en eenvoud, Beton Ciré biedt een duurzame oplossing die het beste van beide werelden combineert

Wat is een Beton Ciré vloer?

Beton Ciré, ook bekend als woonbeton of leefbeton, is een eigentijdse wand- en vloeroplossing die steeds populairder wordt in moderne interieurs. Beton Ciré is een waterdicht cementgebonden product dat, in plaats van met water, wordt versterkt met een speciale hars. Dit maakt het extra sterk en flexibel. Een opvallende eigenschap van Beton Ciré is dat het dankzij de afwerking vrijwel op alle ondergronden kan worden toegepast. Of het nu op de badkamervloer of -wanden wordt toegepast, leefbeton voegt niet alleen stijl toe, maar creëert ook een gevoel van ruimte en rust,

VOORBEELDEN GIETVLOEREN

Voordelen van Beton Ciré vloeren in de badkamer

 • Duurzaamheid

  Beton Ciré is duurzaam en bestand tegen vocht, waardoor het perfect is voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Het behoudt zijn kwaliteit en esthetiek, zelfs in een omgeving met hoge luchtvochtigheid.

 • Onderhoudsvriendelijk

  De naadloze structuur van de woonbeton vloer of wanden maakt het gemakkelijk te reinigen, waardoor het een praktische keuze is voor de badkamer. Vuil en vocht hebben geen kans om in voegen of naden te trekken.

 • Stijlvol design

  Beton Ciré biedt een moderne, strakke uitstraling die perfect aansluit bij diverse interieurstijlen. Het is beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je de B

 • Comfort

  In tegenstelling tot traditionele tegelvloeren voelt een leefbeton vloer warm aan, waardoor het aangenaam is om op te lopen, zelfs op blote voeten. Dit draagt bij aan een comfortabele badkamerervaring.

Beton Ciré vloer door Unique Floorstyling

Unique Floorstyling blinkt uit in het vakkundig aanbrengen van Beton Ciré op vloeren en wanden door heel Nederland. Als specialist in hoogwaardig leefbeton in de regio Brabant, leggen onze vakmensen regelmatig vloeren in steden zoals Tilburg, Den Bosch, en Eindhoven. Maar ook buiten de Brabantse regio zijn wij de optimale keuze voor jou!

Bij Unique Floorstyling gaan we verder dan alleen het aanbrengen van Beton Ciré op vloeren of wanden. Onze vakmensen staan garant voor hoogwaardig vakmanschap en streven ernaar jouw wensen om te zetten in een verfijnde Beton Ciré vloer voor jouw badkamer. Of je nu een specifieke esthetiek zoekt, maatwerkoplossingen nodig hebt, of simpelweg goed advies wilt, Unique Floorstyling begeleidt je met plezier door elke fase. Een Beton Ciré vloer is voor ons meer dan functioneel; het is een manier om jouw badkamer tijdloos en chic te maken.Ontdek de elegantie en bruikbaarheid van een Beton Ciré vloer voor jouw badkamer en vertrouw op Unique Floorstyling  als jouw partner. Wij bieden een Beton Ciré vloer die niet alleen duurzaam is, maar tevens een waardevolle aanwinst vormt voor je badkamer interieur.

Contact met dé gietvloer specialist van Brabant?

Unique Floorstyling
06 23459790
info@uniquefloorstyling.nl

Broekstraat 6A
5688 JW
Oirschot